Ventkraft Stockholm AB

Om oss

Ventkraft Stockholm AB är ett företag som grundades 2019 med målet att erbjuda högkvalitativa tjänster inom bostadsventilation, besiktning av eldstäder och skorstenar. Företaget drivs av Jonas Brottman och Mikael Lindén, som har lång erfarenhet av sotningsväsendet sedan 1996.

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna och den bästa service, med hjälp av vår breda kompetens och erfarenhet. Våra värden bygger på professionalism, hög kvalitet och personligt engagemang i varje uppdrag vi tar på oss.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom ventilation, eldstäder och skorstenar, inklusive installation, underhåll och reparation. Genom vårt samarbete med andra yrkesgrupper inom branschen kan vi erbjuda en hög kapacitet och flexibilitet i vårt företag.

Ventkraft Stockholm AB grundades av Jonas Brottman och Mikael Lindén, som har arbetat som sotare och besiktningsmän i olika sotningsdistrikt som Sollentuna, Upplands-Väsby, Uppland-Bro samt Täby Sotningsdistrikt. Genom åren har vi byggt upp en stor kunskap och erfarenhet inom vårt område, vilket gör oss till ett pålitligt val för våra kunder.

 

Har du funderingar om ventilation eller eldstäder går det bra att kontakta oss.