Ventilation

Installation, Service & Underhåll av FTX

Ventilation, Installation, Service och Underhåll

  • FTX: Enkel och Effektiv Lösning för Frisk Luft i Din Bostad eller Fastighet


    FTX är en av de mest effektiva lösningarna för att förbättra ditt inomhusklimat och samtidigt sänka dina energikostnader. Genom att filtrera och värma upp den uteluft som sugs in i huset, så undviker du onödigt energiåtgärder och förbättrar samtidigt kvaliteten på den luft du andas.

  • Ledande Tillverkare
    Professionell Installation av Ventkraft På Ventkraft erbjuder vi professionell installation av högkvalitativa FTX-system från ledande tillverkare som Swegon och Östberg. Våra duktiga och erfarna installatörer säkerställer att allt monteras och fungerar korrekt, för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen av ditt FTX-system.

  • Regelbundna Filterbyten, Optimal FTX-prestanda För att säkerställa att FTX-systemet alltid presterar optimalt, erbjuder vi även regelbundna filterbyten genom vårt serviceavtal. Detta garanterar en frisk och hälsosam luft i din bostad, samtidigt som du kan spara pengar på dina energikostnader.

Kontakta Ventkraft för offert på Installation, Service och Underhåll av FTX. 

Kontakta oss idag för en offert på installation, service och underhåll av ett FTX-system från Ventkraft. Vi hjälper dig att förbättra ditt inomhusklimat och samtidigt spara pengar på dina energikostnader. Vi ser fram emot att höra från dig!